Rode beuk (Fagus sylvatica Atropunicea)

Beukenhaagkopen.nl is hét adres voor goede kwaliteit rode beuk, ook wel genoemd Fagus sylvatica atropurpurea. 

De rode beuk is ideaal om te gebruiken als natuurlijke erfafscheiding. Door het rode blad geeft de rode beukenhaag een mooi contrast in kleur in uw tuin. Het blad van de rode beuk blijft de hele winter behouden waardoor de rode beukenhaag veel privacy biedt. In het najaar verkleuren de bladeren van de rode beuk bruin. In april/mei komen er nieuwe bladeren aan de beukenhaag die de oude bladeren als het ware wegduwen en ontstaat er weer een mooie rode beukenhaag.  

Rode beukenhaag bezorgen 

Wanneer u uw rode beukenhaag via beukenhaagkopen.nl koopt dan koopt u uw beukenhaag rechtstreeks bij Boomkwekerij Daamen. Door onze jarenlange ervaring als beukenkwekerij bent u verzekerd van een goede kwaliteit rode beukenhaag en goed advies. Wij kunnen uw rode beukenhaag ook bij u bezorgen. Tevens ontvangt u een gratis plantadvies wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Meer informatie over het bemesten, planten en snoeien van de rode beuk kunt u ook in onze brochure terugvinden. Deze ontvangt u wanneer u onze prijslijst aanvraagt!

Kenmerken rode beuk (fagus sylvatica atropunicea)

* Behoudt in de winter zijn blad

* Groeit 25 - 30 cm. per jaar

* Ideale planttijd tussen eind oktober en eind april

   (na half april leveren wij de beuken uit de koelcel!)

* Geeft de tuin een mooie uitstraling

* 2 keer per jaar snoeien is aan te raden

* Groeit het best op humusrijke grond

Foto’s van onze boomkwekerij

  • planten_mei_2011,8
  • kwekerij_okt.nov.2012_038
  • kwekerij_okt.nov.2012_033
Kees en Jose Daamen